h

Petra van Rosmalen overleden

1 maart 2018

Petra van Rosmalen overleden

Het bericht dat Petra is overleden komt als een grote schok voor de SP Steenwijkerland.

Petra heeft als lid van het eerste uur veel betekend voor de SP.
Zowel bij de vorming van de afdeling als raadslid. 
Als sociaal bewogen mens was zij altijd actief en stond voor iedereen klaar.
Wij zullen haar missen en wensen Chris, Christaan,
Wesley, Donna, Sofie en Marijn heel veel steun bij het verwerken van dit
grote verlies.
 

SP Steenwijkerland

Reacties

Wat een intens verdrietig bericht dat Petra is overleden. Ik betuig mijn deelneming aan de familie en aan hen die Petra een warm hart toedroegen. Dat waren (en zijn) er velen! Ik herinner mij Petra als een betrokken, bescheiden en oprecht raadslid. Een lieve vrouw met het hart op de goede plaats. Ik wens allen die haar zullen missen veerkracht en veel sterkte toe. Leo Elfers, oud burgemeester van Steenwijkerland.

Reactie toevoegen

U bent hier