h

Nieuwe procedure aanschaf computer minimajeugd.

24 augustus 2010

Nieuwe procedure aanschaf computer minimajeugd.


Door de SP is het mogelijk gemaakt voor de minimajeugd eens per 5 jaar een computer aan te schaffen op kosten van de gemeente. Dit in het kader van het minimabeleid.

Maar er kwamen opmerkingen binnen bij de SP dat men dit niet kon betalen omdat de meeste mensen die hiervoor in aanmerking komen al een tijdje op bijstandsniveau leven. Men kon het dus niet ‘voorschieten’, gelukkig is doordat de SP hierover aan de bel trok bij de IGSD er kordaat gereageerd door de ambtenaren.

Nu kunnen mensen die aan de criteria voldoen een computer uit gaan zoeken, met de nota naar de IGSD. De IGSD betaalt vervolgens deze nota en binnen ongeveer een week kan de computer opgehaald worden bij betreffende onderneming waar u de computer heeft uitgezocht.

Voor meer informatie kunt contact opnemen met de IGSD Steenwijkerland en natuurlijk is de SP Steenwijkerland ook bereid om informatie te geven.

U bent hier