h

Nieuws uit 2007

23 december 2007

SP Steenwijkerland

23 december 2007

COLLEGE VAN B&W STEENWIJKERLAND NEEMT MOTIES MINIMABELEID SP OVER

Het college van B&W in Steenwijkerland (CDA, CU en PvdA) neemt alle voorstellen van de fractie van de SP over om de positie van minima te verbeteren. Bijna alle moties van de SP-fractie over het minimabeleid werden door de raad afgeraden en weggestemd, maar ze worden wel als beleid opgevoerd door het college. Het college komt met een voorstel in de raadsvergadering van januari 2008:

Lees verder
16 december 2007

KRAAM


Zaterdag 15 december stonden we met onze kraam in de Steenwijker binnenstad.
In het persbericht wat vooraf op Nieuws TV te lezen was, was er al melding gemaakt dat mensen een gratis agenda van het NIBUD ( het Nederlands Instituut voor budgettering) bij ons af konden halen. 500 agenda’s waren we in de eerste helft van de middag kwijt!

Lees verder
16 december 2007

Nieuws van het bestuur.


Het bestuur van onze afdeling is al weer druk bezig met het jaar 2008. Op vrijdag 18 januari houden we weer ons Nieuwjaarsgebeuren in de Rechter te Steenwijk. Op die avond zijn onze raadsleden, mensen uit de provincialenstaten en waarschijnlijk ook een lid van onze tweede kamer fractie aanwezig. Deze avond is voor leden en (nog) niet leden.

Lees verder
10 december 2007

Hogere Eigen Bijdrage? Laat het ons weten!

Bent u, of kent u iemand die ook geconfronteerd is met een verhoging van de Eigen Bijdrage? Laat ons dan weten.
Klik hier.

Lees verder
10 december 2007

STATENFRACTIE SP WEER OP STERKTE

Gezina van der Ven-Lodder (33) uit Almelo wordt woensdag 19 december geïnstalleerd als nieuw statenlid voor de SP. Daarmee is de SP statenfractie weer op sterkte en wordt een turbulente periode afgesloten.

Lees verder

Pagina's

U bent hier