h

NIEUWSBRIEF 1, 2014

30 januari 2014

NIEUWSBRIEF 1, 2014

Beste SP' ers,

Sinds de ledenvergadering van 27 november heeft de SP Steenwijkerland een nieuw afdelingsbestuur. Tijdens diezelfde ledenvergadering is het definitieve besluit bekend gemaakt dat de SP Steenwijkerland niet meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen 2014.

Het nieuwe afdelingsbestuur bestaat uit:

Henk Klaster (vz),                                                        Gert Timmerman (org.secr),                                     Petra van Rosmalen (secr),                                          Herman Kleinsmit (ict),                                                 Jeanet Groenink (alg),                                               Chris van Rosmalen (alg).

Het niet meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen is vooral jammer, maar geen ramp, voor de SP is een raadszetel een middel, geen doel.                                De uitdaging voor het nieuwe bestuur is dan ook om de afdeling opnieuw te activeren.

Het belangrijkste voor de SP is en blijft daarbij de inzet van de leden en het werven van nieuwe leden. Inzet betekent niet alleen folderen, maar ook het zijn van de oren en ogen in de samenleving.

Daarnaast worden kaderleden landelijk geschoold voor practische functie's zoals webbeheerder of penningmeester en worden politiek georienteerde cursussen aangeboden. Een van de middelen om contact te houden met de leden is de (her)introductie van de NIEUWSBRIEF, die zoveel mogelijk tegelijk met de Tribune verschijnt en wordt bezorgd en binnen afzienbare tijd ook op de website staat. Een andere is onze nieuwjaarsbijeenkomst.

Namens het afdelingsbestuur                                     Henk Klaster.

 

UITNODIGING VOOR ALLE LEDEN EN PARTNERS.

Onder het genot van een hapje, een drankje en live muziek bijpraten en plannen maken.

Vrijdag 31 januari 2014 van 20.00 tot 23.00 uur in:

'Stadslogement De Smederij van Steenwijk'

Gasthuisstraat 34-36 Steenwijk.

De SP zorgt voor koffie een hapje en eerste borrel(s)

 

 

SP Steenwijkerland digitaal

Sinds de SP Steenwijkerland ongeveer 10 jaar geleden de status van afdeling heeft gekregen is er een eigen website. Op dit moment is de website niet actueel en behoeft hij onderhoud. Gelukkig is er binnen het bestuur een specialist op het gebied van digitalisering, Herman Kleinsmit. De website is dus binnenkort weer up to date. Naast een website kun je als zichzelf respecterende organisatie niet meer zonder de social media. Er is dan ook een Facebookpagina en een Twitteraccount.

Het twitter-account van de SP-Steenwijkerland is:
https://twitter.com/SPsteenwijkerla

De letters 'nd' zijn niet per ongeluk weggevallen, dat paste niet meer.

De facebookpagina heeft als adres:
https://www.facebook.com/herman.kleinsmit.5

 

Oproep.

Zoals eerder vermeld komt de Nieuwsbrief binnenkort ook beschikbaar op de website.

We willen de leden ook de mogelijkheid geven om de Nieuwsbrief digitaal te ontvangen.

Via het landelijk digitale netwerk beschikt de afdeling over e-mailadressen van veel leden. Zo weten we dat veel leden geen e-mail adres hebben geregistreerd. Daarnaast leert ons de ervaring ons dat een e-mail adres niet altijd voor eeuwig is.

We vragen je hierbij dan ook of je je e-mail adres aan de afdeling wilt doorgeven en daarbij wilt aangeven of je de Nieuwsbrief digitaal wilt ontvangen en of je e-mail adres dan ook beschikbaar mag zijn voor de landelijke SP en dus daar ook wordt aangepast. Zo niet dan is het alleen voor de lokale administratie.

Graag mailen naar steenwijkerland@sp.nl

 

Contact.

Hierboven staan verschillende manieren om (interactief) contact te krijgen met de afdeling.

Mochten er verder vragen op-en/of aanmerkingen zijn voor het afdelingsbestuur dan kun je ons ook persoonlijk bellen of mailen:

 

Henk Klaster (vz)

Tel.nr: 06-16883984 (veel bereikbaar, maar door         werk soms ook niet...dan bel ik terug)                  E-mail: henk.klaster@gmail.com

 

Gert Timmerman (org.secr)

Tel.nr: 06-25326121 (ook wel eens verhinderd door werk)                                                                       E-mail: gert.t@home.nl

 

Secretariaat: SP Steenwijkerland, PA: Kallenkoterallee 63, 8331 AB Steenwijk.

 

Reacties

Bij het bestuderen van de lijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in Steenwijkerland valt mijn mond open van verbazing: geen SP, geen GroenLinks, geen PAS, er is geen enkele linkse partij meer over. Geen links alternatief in Steenwijkerland dus laat het de politiek weten door massaal thuis te blijven!

Reactie toevoegen

U bent hier