h

Soepie??

27 februari 2011

Soepie??

We hebben zaterdag 19 februari met succes in de stad gestaan met de landelijke Soepexpres.

Als thema hadden we een handtekeningenactie voor een huisartsenpost in Steenwijk, deze actie loopt al een tijd omdat we veel handtekeningen willen ophalen en aan het College willen aanbieden als belangrijk signaal van onze inwoners.


We kunnen spreken van een groot succes want ondanks of dankzij de kou hebben we zo’n 200 bekers soep uitgedeeld aan de verkleumde passanten en ook weer heel veel handtekeningen opgehaald. Dat dit onderwerp leeft onder onze inwoners was wel weer duidelijk, bijna iedereen die we aanspraken pakte gelijk de pen om een krabbel te zetten. Men is het wel met ons eens: Zorg moet bereikbaar zijn voor iedereen ook ‘s avonds en in de weekenden.

We hadden een grote groep vrijwilligers die hun best weer deden om dit tot een succes te maken.
Ook was Frank Futselaar aanwezig zoals jullie wellicht weten is hij onze lijsttrekker voor de SP Overijssel in de Provinciale Staten. En natuurlijk de Soepexpres van de SP bemenst door Henk en Teuni.
Iedereen bedankt voor jullie inzet.

U bent hier