h

KRAAM

16 december 2007

KRAAM


Zaterdag 15 december stonden we met onze kraam in de Steenwijker binnenstad.
In het persbericht wat vooraf op Nieuws TV te lezen was, was er al melding gemaakt dat mensen een gratis agenda van het NIBUD ( het Nederlands Instituut voor budgettering) bij ons af konden halen. 500 agenda’s waren we in de eerste helft van de middag kwijt!

Natuurlijk hadden we ook alle informatie van de IGSD meegenomen, belangstellenden konden deze informatie meenemen. Daarnaast hadden we de Uruzgan-krant, de Ouderen-nu krant, Code ROOD, lidmaatschapskaarten, ROOD-pennen, SP-pennen, en natuurlijke de SP-SPONS! De laatste zullen we nog veel blijven uitdelen aan de mensen, het beleid van dit Kabinet behoeft het nodige “oppoetswerk”. Een voorbeeld daarvan is de verplichte eigen bijdrage van € 150,-- Agnes Kant roept iedereen op die hier mee te maken krijgt, zijn / haar ervaring door te mailen! Op onze website staat een link.
De brievenbus stond ook weer klaar, daarin konden mensen hun vragen, opmerkingen etc. in kwijt.
Ondanks de decemberse kou, was het weer goed om onder de mensen te zijn.
Zo zullen we in het Nieuwe Jaar ook weer met onze kraam in o.a. Steenwijk te zien zijn.
De bedoeling is om dat iedere 2 maanden te doen.

U bent hier