h

Nieuws uit 2005

27 oktober 2005

Voor SPEK EN BONEN

Bij de raadsvergadering van oktober hebben we spek en bonen uitgedeeld aan de aanwezigen. Want ondanks jaren verzet van de Steenwijker bevolking en de oppositie, stond de uitslag van de stemming over het bestemmingsplan De Schans al vast. De vele aanwezigen op de publieke tribune en de tien insprekers kwamen dus voor spek en bonen.

Lees verder
19 oktober 2005

Arm land

Bij de gemeenteraadsvergadering van 18 oktober over De Kamp maakte Fokje Busscher gebruik van het inspreekrecht. Dit zei ze:

Lees verder
6 oktober 2005

Commissievergadering over De Kaampe

Op een redelijk gevulde publieke tribune zaten weer dezelfde mensen, met dezelfde toespraak, om de collegepartijen te overtuigen om vooral NIET te bouwen op de Steenwieker Kaampe. Evenals alle voorgaande keren waren volksvertegenwoordigers van de collegepartijen stokdoof voor de argumenten van het volk. Dit schijnt een gewoonte van VVD, CDA en PvdA te zijn … getuige het Europese referendum…

Lees verder
6 oktober 2005

Inspraak Henk Klaster

Namens actiegroep SPaar de Kaampe heeft Henk Klaster ingeproken bij de commissievergadering van 4 oktober.

Lees verder
30 september 2005

Informatieavond SPaar de Kaampe zeer goed bezocht

De actiegroep SPaar de Kaampe mocht zich donderdagavond 29 september verheugen op een zeer goede opkomst. Er waren fractieleden van de Provinciale Staten van Overijssel, en van de gemeentelijke politiek. Verder waren er een aantal belangenorganisaties en andere betrokkenen.

Lees verder
5 september 2005

SPaar de Kaampe organiseert informatieavond voor Statenleden

Op 29 september organiseert de Actiegroep SPaar de Kaampe een informatieavond in het Scheenstrahuis in Steenwijk. De volgende uitnodiging is verstuurd:

Lees verder

Pagina's

U bent hier