h

SPaar de Kaampe

20 december 2006

DE KAAMPE OP HERHALING.

De actiegroep Spaar de Kaampe heeft opnieuw haar zienswijzen ingediend tegen het bebouwen van de Steenwijkerkaampe. Om deze zienswijze extra kracht bij te zetten heeft de fractie aan aantal andere partijen gepolst om gezamenlijk te vragen om een extra raadsvergadering. Zoals het zich nu laat aanzien zal er een extra commissievergadering worden gehouden op 17-Januar1 2006 om 19.30 uur. (Voorstel Presidium.) In deze vergadering zal de bebouwing van de Steenwijkerkaampe het enige agendapunt zijn. Wij hopen en verwachten dat door deze extra vergadering de mensen en belangenverenigingen de kans krijgen op hun zienswijzen op een normale wijze te kunnen toelichten. In de zes jaren dat de eerste procedure heeft geduurd zijn er veel dingen veranderd dus ook de
inzichten.

Lees verder
7 november 2006

Spoeddebat door de college en partijpolitiek dichtgetimmerd.

Nog voor er een woord over het debacle “de Kaampe” gesproken was, … nog voor dat er naar verantwoordelijke personen gekeken kon worden, … had het college met de volledige steun van de PvdA het debat al volledig dichtgetimmerd. Met een uitgebreid rapport van het college en een verzoek om de wethouder eerst een toelichting te laten geven was de discussie in de kiem gesmoord !!!

Lees verder
1 november 2006

Spoeddebat gemeenteraad inzake de Kamp

Het spoeddebat van de gemeenteraad gisteravond over het debacle rond bouwplan De Schans (vormfouten) gaf volgens de raadsleden een goede uiteenzetting van wat er fout was gegaan.

Lees verder
23 oktober 2006

Politiek ongeloof en verbijstering over Kamp-affaire

STEENWIJK – Ze staan nog niet in de rij om nu al (politieke) consequenties uit het gebeurde te trekken, maar over de gang van zaken rond bestemmingsplan Steenwijk De Schans - in de volksmond beter bekend als De Kamp - steken de politieke fracties van de gemeenteraad van Steenwijkerland hun mening niet onder stoelen of banken: `zeer ongelukkig', `betreurenswaardig', `heel vervelend', `knullig' en `echt een blamage', is een greep uit de eerste reacties.

Lees verder
5 januari 2006

Bezwaarschrift aan Gedeputeerde Staten over bebouwing van de Kamp

Aan: Gedeputeerde Staten van de provincie Overijssel, Postbus 10078, 8000 GB Zwolle.

Lees verder
27 oktober 2005

Voor SPEK EN BONEN

Bij de raadsvergadering van oktober hebben we spek en bonen uitgedeeld aan de aanwezigen. Want ondanks jaren verzet van de Steenwijker bevolking en de oppositie, stond de uitslag van de stemming over het bestemmingsplan De Schans al vast. De vele aanwezigen op de publieke tribune en de tien insprekers kwamen dus voor spek en bonen.

Lees verder
19 oktober 2005

Arm land

Bij de gemeenteraadsvergadering van 18 oktober over De Kamp maakte Fokje Busscher gebruik van het inspreekrecht. Dit zei ze:

Lees verder
6 oktober 2005

Commissievergadering over De Kaampe

Op een redelijk gevulde publieke tribune zaten weer dezelfde mensen, met dezelfde toespraak, om de collegepartijen te overtuigen om vooral NIET te bouwen op de Steenwieker Kaampe. Evenals alle voorgaande keren waren volksvertegenwoordigers van de collegepartijen stokdoof voor de argumenten van het volk. Dit schijnt een gewoonte van VVD, CDA en PvdA te zijn … getuige het Europese referendum…

Lees verder
6 oktober 2005

Inspraak Henk Klaster

Namens actiegroep SPaar de Kaampe heeft Henk Klaster ingeproken bij de commissievergadering van 4 oktober.

Lees verder
30 september 2005

Informatieavond SPaar de Kaampe zeer goed bezocht

De actiegroep SPaar de Kaampe mocht zich donderdagavond 29 september verheugen op een zeer goede opkomst. Er waren fractieleden van de Provinciale Staten van Overijssel, en van de gemeentelijke politiek. Verder waren er een aantal belangenorganisaties en andere betrokkenen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier